El Club

  El club Futbol Sala Sant Celoni va ser fundat l’any 1995 i te la seva seu social al Centre Municipal d’Esports Sot de les Granotes de Sant Celoni. Actualment participa majoritàriament en les competicions organitzades per la Federació Catalana de Futbol, en la seva modalitat de futbol sala, adoptant el reglament de joc impulsat per la FIFA.

Després de molts anys on l’activitat del club girava al voltant del seu equip sènior, cap a l’any 2010 s’inicia un procés d’expansió de l’entitat per arribar a l’actual base esportiva, donant cabuda a tots els equips de les diferents categories que avui en dia desenvolupen la seva activitat.

El Projecte

Valors, esforç i treball en equip. El futbol sala t’ofereix la possibilitat de practicar una activitat basada en els valors de l’esport, el treball en equip i l’esforç com a vehicles per una formació plena. Si formem millors persones, tindrem un món millor per viure. Treballar l’esport base és la nostra manera de contribuir, plegats, a caminar junts cap a l’excel·lència. Escut FS Sant Celoni Per tots els integrants de l’entitat, a més a més de la participació en els nostres equips i les seves respectives competicions, el club organitza cada any sortides al Palau Blaugrana per assistir en directe a partits de la LNFS on milita la secció de futbol sala del Futbol Club Barcelona i gaudir en viu dels millors jugadors del món.

Instal•lacions, el Sot de les Granotes

Des de la seva inauguració, el Centre Municipal Sot de les Granotes és l’equipament esportiu que l’Ajuntament de Sant Celoni ha posat a disposició del club i els seus integrants. Es tracta de la instal·lació més moderna del poble i equipada amb tots els serveis que la pràctica del nostre esport requereix. El tir amb arc, el vòlei i el patinatge artístic són les altres disciplines esportives que gaudeixen de la instal·lació. A causa del creixement de l’entitat dels últims anys, alguns dels nostres equips fan els seus entrenaments en la pista de futbol sala de les instal·lacions del camp de futbol de Sant Celoni, així com la disputa de partits oficials al pavelló municipal Onze de Setembre.