El torneig de futbol sala que anualment disputen equips representants de les diferents escoles de Sant Celoni té com a objectiu promocionar l’esport dins de l’àmbit educatiu del nostre poble. La participació és lliure i depèn de cada centre educatiu la inscripció d’un o més equips per categoria, així com la seva participació. El calendari de l’edició d’enguany és el següent:

DISSABTE 16 DE JUNY
Cartell del Torneig de futbol sala de les escoles de Sant Celoni del curs 2017-2018
Pavelló Sot de les Granotes

9 h categoria BENJAMÍ (3r i 4t)

DIUMENGE 17 DE JUNY
Pavelló 11 de Setembre 

9 h categoria INFANTIL (1r i 2n d’ESO)

Pavelló Sot de les Granotes

9 h categoria PREBENJAMÍ (1r i 2n)

16 h categoria ALEVÍ (5è i 6è)

19 h entrega de premis

Els centres convidats a participar són el Col·legi La Salle, l’Avet Roig, l’escola Josep Pallerola i Roca, l’IE La Tordera, Cor de Maria, l’escola Soler de Vilardell i l’IES Baix Montseny. Els representants de l’equip guanyador de la seva categoria tindran un recordatori del seu triomf i el centre educatiu guanyador del Torneig, el respectiu trufeig que ho acredita. Tots els participants rebran una ampolla d’aigua a l’inici de la competició.

Ubicació del centre esportiu municipal Sot de les Granotes

Ubicació del pavelló municipal 11 de setembre 

 

Normativa

Esportiva

Els partits es disputaran sota el reglament de la Federació Catalana de Futbol Sala. Per questió d’espai i temps, l’organització modificarà la durada dels partits en funció dels equips inscrits.

Els jugadors repetidors han de jugar amb els de la seva categoria esportiva, encara que això ens obligui a jugar amb un equip d’un altre curs.

 

Torneig

El torneig es divideix en les 4 categories preestablertes: prebenjamí, benjamí, aleví i infantil i el títol serà pel centre educatiu que aconsegueixi guanyar en més categories. En cas d’empat final, es farà una ronda de penals per decidir el guanyador del torneig amb els equips participants en l’última de les categories (enguany ho farien els alevins).

Pregem que cada equip porti asignat un responsable major d’edat del mateix centre educatiu. En cas negatiu, un dels monitors de l’organització es farà càrrec de l’equip a tots els efectes.

La data límit per comunicar els equips participants per cada categoria és el divendres 15 de juny a les 14 h.